ELEKTOROLYTISK DETOX

Så här fungerar elektrolytisk detox

Detox renar kroppen från gifter och slaggprodukter.
Vi börjar med att ta reda på ditt PH-värde i munnen, så vi kan bestämma vilket program som passar dig allra bäst.
Du sitter med fötterna i en vanlig balja med varmt vatten. Vi kopplar på dig ett handledsband som leder mycket svag ström och som hjälper till att känna av svängningarna i din kropp. Sen sätter vi på dig ett bambubälte, innehåller kol av bambu, som leder infraröd värme djupt in till det område vi placera det på. Den ökade blodcirkulationen gör att syrerikt blod skickas snabbt till spända värkande muskler el. stela leder, vilket ger effektiv smärtlindring. Du behöver inte sitta många minuter förrän reningen sätter igång och vattnet börjar ändra färg. Skräpet kommer ut genom fötterna och luktar inget vidare. Det här kan vara svårt att tro på men titta på bilderna från detoxbehandlingen nedan. Beställ tid, prova själv och se med egna ögon vad som lämnar din kropp! Du är värd att bli av med detta skräp!

Beställ tid, prova själv. Oftast är det så att man inte tror på det förrän man själv sitter där med fötterna i baljan och faktiskt ser med egna ögon vad som sipprar ut. Ord.pris 460:- per behandling.

Kolla in vår prislista kommer ni 2,3 eller 4 st rabatterar vi besöket!!

Köp en kur på 6 behandlingar - betala endast för 5! (Istället för 2760 kr  betalar du 2300 kr!)

Enorm succé!!! Pga den stora efterfrågan erbjuder vi möjligheten till fler personer, upp till 4 personer, att komma tillsammans för samtida detox. Eftersom en behandling endast tar 30 min. är det även optimalt för lite större gäng. Småprata och drick te under behandlingstiden, jämför vem som är värst. Ganska trevligt trots omständigheterna.

Perfekt för olika teman, såsom företag, tjejkväll, grabb-afton osv.

BOKA ONLINE